کد خبر 309062
۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۳

ابوشریف: شهید حاج رمضان مهندس وحدت گروه‌های مقاومت و حلقه اتصال محور مقاومت بود

ابوشریف: شهید حاج رمضان مهندس وحدت گروه‌های مقاومت و حلقه اتصال محور مقاومت بود

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با بیان اینکه شهید محمدسعید ایزدی نقش محوری در هماهنگی گروه‌های مقاومت داشت، گفت: حاج رمضان شخصیتی بود که گروه‌های مقاومت را در کنار یکدیگر جمع کرد و رابطه میان گروه‌های مقاومت در ایران، لبنان و دیگر کشورهای منطقه را شکل داد.

به گزارش خبرنگار حیات، ناصر ابوشریف در آیین رونمایی از سردیس شهید محمدسعید ایزدی معروف به «حاج رمضان» در میدان فلسطین تهران، با اشاره به سالگرد عملیات «طوفان الاقصی» اظهار کرد: این عملیات تنها یک اقدام نظامی نبود، بلکه یکی از بزرگ‌ترین ضربات واردشده به رژیم صهیونیستی و نقطه عطفی در تاریخ این رژیم بود.

وی با اشاره به سابقه اشغال سرزمین فلسطین و رنج مردم این کشور، افزود: مردم فلسطین طی سال‌ها با اشغال، نسل‌کشی، ویرانی و سرقت سرزمین خود مواجه بوده‌اند و عملیات طوفان الاقصی موجب شد روایت‌هایی که سال‌ها درباره رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان ساخته شده بود، با چالش جدی مواجه شود.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با اشاره به حمایت کشورهای غربی از رژیم صهیونیستی پس از عملیات طوفان الاقصی، گفت: حمایت گسترده آمریکا و کشورهای اروپایی از این رژیم نشان داد که اسرائیل صرفاً یک رژیم در منطقه نیست، بلکه بخشی از یک پروژه گسترده غربی در منطقه است.

ابوشریف با اشاره به مواضع دوگانه غرب در قبال مسئله فلسطین، اظهار کرد: کشورهایی که در موضوع اوکراین از حق مقاومت مردم در برابر اشغال سخن می‌گفتند، در قبال مقاومت مردم فلسطین، همان اقدام را تروریسم معرفی کردند و این مسئله نشان‌دهنده استانداردهای دوگانه غرب در زمینه حقوق بشر است.

وی در ادامه با اشاره به نقش جمهوری اسلامی ایران در حمایت از گروه‌های مقاومت، گفت: از ابتدای شکل‌گیری جنبش‌های مقاومت اسلامی، جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری بود که در سطوح مختلف سیاسی، معنوی و مادی از جریان‌های مقاومت حمایت کرد.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با گرامیداشت یاد شهید حاج رمضان، نقش وی را در حمایت از مقاومت فلسطین برجسته دانست و افزود: شهید حاج رمضان از ابتدای دهه ۸۰ میلادی در کنار گروه‌های مقاومت قرار داشت و در تمام مراحل از مقاومت حمایت می‌کرد.

ابوشریف تصریح کرد: حاج رمضان شخصیتی بود که گروه‌های مختلف مقاومت را در کنار یکدیگر جمع کرد و می‌توان گفت مهندس گروه‌های مقاومت و حلقه ارتباطی میان جریان‌های مقاومت در ایران، لبنان و دیگر کشورهای منطقه بود.

وی با اشاره به نقش شهید حاج رمضان در تقویت روابط میان گروه‌های مقاومت، خاطرنشان کرد: بخش مهمی از پیشرفت و تحول در روابط سیاسی، آموزشی و ساختاری جریان مقاومت، حاصل تلاش‌های شهید حاج رمضان بود.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران، عملیات طوفان الاقصی را یکی از نتایج روند تقویت مقاومت دانست و گفت: ثمره تلاش‌های حاج رمضان و دیگر مجاهدان مقاومت در نهایت به طوفان الاقصی رسید؛ عملیاتی که ضربه بزرگی به وجهه و ساختار رژیم صهیونیستی وارد کرد.

ابوشریف با اشاره به تغییر نگاه افکار عمومی جهان نسبت به رژیم صهیونیستی اظهار کرد: امروز برای بسیاری از مردم جهان، جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی آشکار شده و روایت‌هایی که سال‌ها برای مظلوم نشان دادن این رژیم ارائه می‌شد، اعتبار خود را از دست داده است.

وی ادامه داد: یکی از آثار و پیامدهای طوفان الاقصی این بود که افکار عمومی در کشورهای مختلف، حتی در آمریکا و اروپا، نسبت به مسئله فلسطین تغییر کرد و افراد و جریان‌هایی که پیش از این از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کردند، به حمایت از مردم فلسطین روی آوردند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در پایان با پیش‌بینی افول قدرت رژیم صهیونیستی گفت: مؤلفه‌های قدرت این رژیم در سطوح داخلی و خارجی رو به افول است و روند تضعیف و فروپاشی آن برای جهانیان آشکار شده است.

انتهای پیام/ خرد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha